Tuin & Zwembad

Tuin
De villa is voorzien van een schitterende tuin van in totaal bijna 2000m2. Het geheel is ommuurd zodat uw privacy is gewaarborgd. In de tuin treft u zo’n beetje alles aan wat Bali u qua natuur te bieden heeft. Er zijn palmbomen, bananenbomen, mangobomen, bougonville’s, papaja’s, ananas en heel veel bloemen, zie verder op onze website. M.a.w. er is veel om te genieten, loop eens rustig door de tuin, aanschouw de vlinders, de vogels en geniet……

Zwembad
Het zwembad is 100m2. Voorzien van een kinderbad van 80cm dat gescheiden is van het hoofd bad door een muurtje onder water. Het hoofd bad heeft een diepte van 1,5 meter tot 3 meter, u kunt er dus naar behoeven uw duiktraining in oefenen. Naast het zwembad is er een douche die u kan gebruiken als u vanaf het strand, uit de zee of uit het zwembad komt zodat u weer lekker fris op het terras kan plaatsnemen.

Bale benong
Dit kleine huisje aan het strand gaat zorgen voor uw ultieme ontspanning. Het heeft een matras van 3 bij 3 meter, is voorzien van lekkere kussen. heerlijk om met een man of 5 op te borrelen, een boek te lezen of lekker lui een uiltje te knappen.

Jacuzzi
Last but not least is het huis/het zwembad voorzien van een heerlijke jacuzzi, uitkijkend over zee kunt u, onder het genot van een hapje en drankje, heerlijk bubbelen.