Service & Personeel

De villa heeft personeel dat u tot in de puntjes verzorgd. Het zijn lieve mensen die er genoegen in scheppen om het u naar de zin te maken.

Loka Residence heeft 4 personeelsleden en een helpdesk medewerkster die u ter beschikking staat. Hieronder laten wij u met ze kennis maken:

 

Komang & Putri

 

Komang en Putri zijn de huishoudsters en koks van de villa. Komang woont in Temukus. Zij zorgt voor het eten, maakt de bedden op, doet de was, afwas en poetst het huis. Ze is een erg goede kok die heerlijke Indonesische maaltijden kan bereiden. Ze werkt veel met groenten en kruiden en maakt ook heerlijke soepen. U krijgt altijd versgevangen vis of een goed stuk vlees. Ze zorgt er altijd voor dat zij het seizoenfruit in huis heeft. Vraag naar haar mixed fruit juice! Ze spreekt redelijk Engels. Putri woont in lokapaksa en heeft dezelfde taken en verantwoordelijkheden als Komang.  Zij werken ongeveer 8 uur per dag en zijn op woensdag vrij. Er is die dag geen hulp in de huishouding.

 

Gede Vakantiehuisopbali

 

 

 

Gede

Is de tuinman, klusjesman en zwembadman. Hij komt ook uit Lokapaksa. Hij doet bijna onzichtbaar zijn werk. Iedere ochtend begint hij met het schoonmaken van het zwembad en het controleren en conditioneren van het water. De rest van de dag is hij bezig in de tuin en onderhoud van het huis. Gede werkt 6 dagen in de week, 8 uur per dag en is op zondag vrij. Gede spreekt weinig Engels, is echter zeer behulpzaam, schroom dus niet om hem om hulp te vragen mocht u dat nodig hebben.

 

Manis

Manis Vakantiehuisopbali

 

Van ongeveer 20.00 uur tot 06.00 uur houdt de security Manis de wacht. Hij doet zijn werk discreet, werkt 6 dagen per week en is op zondag vrij. Manis is een buurtbewoner, komt uit Lokapaksa zelf en houdt ook vaak overdag een oogje in het zeil.

 

Anik VakantiehuisopbaliAnik

Anik komt meestal de dag na aankomst kennis met u maken. Anik is de helpdesk van o.a. Lokapaksa. Mocht u vragen hebben dan kunt u bij haar terecht. Anik kan voor u diverse zaken verzorgen, zoals: chauffeurs,duikinstructeurs, dolfijntrips etc