Informatie

Visum
Indonesië heeft een visumplicht. Een toeristenvisum voor 30 dagen is verkrijgbaar bij aankomst op de luchthaven in Denpasar en kost ongeveer $ 35,–. Controleer uw paspoort voor vertrek, er moeten namelijk nog minimaal twee lege pagina’s in uw paspoort zitten. Ook moet uw paspoort bij terugkomst in Europa nog minstens 6 maanden geldig zijn. Indien u langer dan 30 dagen in Bali/Indonesië wil blijven, is daarvoor een visum nodig dat via de Indonesische ambassade te ‘s-Gravenhage te verkrijgen is.

Inentingen
Inentingen zijn niet verplicht en veel toeristen laten dit dan ook achterwegen. Er komt op Bali geen malaria voor. Wel adviseren wij u contact op te nemen met GG & GD of de website www.lcr.nl te bekijken.

Geld opnemen
U komt op de route naar Loka Residence langs Seririt en mogelijk Lovina. Daar kunt u met een Nederlandse bankpas geld pinnen bij diverse pinapparaten annex ATM’s. Informeer wel bij uw bank wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw bankpas zijn.

Verzekeringen
Wij adviseren u een annuleringsverzekering en reisverzekering af te sluiten.

Tijdverschil
Het tijdverschil op Bali is 6 uur in de zomer en 7 uur in de winter.

Handboek
Voor onze gasten hebben we een handboek gemaakt van de villa. Mocht u het handboek graag willen inzien dan verzoeken wij u ons een mail hiervoor te
sturen. Wij mailen u dan zo snel mogelijk het handboek. De mail kan u, o.v.v. handboek Loka Residence, sturen naar: infobalivakantie@gmail.com