Gastenboek

Beste gasten van Loka Residence,

We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaringen op Bali en met onze villa aan ons gastenboek toevertrouwd.

Bij voorbaat hartelijk dank!


 Naam *
 E-mail
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 2=

(39)
(19) Fred, Chatalina, Henk en Marjan
Wed, 18 January 2012 12:00:00 +0000

Fred, Chatalina, Henk en Marjan 18-1-2012

Hoi Niek en Barbara,

Eigenlijk is alles al gezegd door de vorige vakantie gasten. Wat een huis en wat een Lieve staf.

We hebben met z'n vieren genoten van de Villa heerlijk wat een luxe allemaal. Made en Sammy helemaal top alles elke dag in de puntjes verzorgd. Wat hebben we lekker gegeten en ja, de verse fruitsappen helemaal geweldig de ijskoffies niet te vergeten heerlijk. Putu en Manis schatten van mensen altijd hard aan het werk niets was teveel.

De trips met John helemaal super alles kon, hij bracht ons overal naar toe waar we heen wilde en had zelf ook leuke ideeën om elke keer wat leuks van het land te laten zien. Super. De DOLFIJNEN spotten was in één woord geweldig zullen we niet gauw vergeten, prachtige foto’s gemaakt. Met 2 bootjes de zee op heerlijk.

Nogmaals als je van rust houd gewoon doen een super locatie lieve mensen een prachtig verzorgd huis (wat wil een mens nog meer). Voor mensen die van fotograferen houden, zoals ik zelf, is een eldorado van beestjes en mooie bloemen in de prachtige onderhouden tuin van Putu.

Groetjes Fred & Chatalina Henk & Mar

(18) Roemer Visser
Sun, 15 January 2012 12:00:00 +0000

Roemer Visser 15-1-2012

Lieve Niek en Barbara,

Geweldige, paradijselijke vakantieweken (drie) hebben we in het paleisje "Loka Residence" gehad. Een stralende, overheerlijke "verzorging" met heel veel aandacht van Sammie, Madé, Putu overdag en van Manis 's nachts. Eindeloos mijmeren op de bale benong, verstild raken van de prachtige tuin, de weidse omgeving en de eindeloze zee. STILTE. Maar ook meesterlijke tochten op scooters in de omgeving en lange en bijzondere en o zo fraaie autoritten met oer-aardige en kundige chauffeurs, gemaakt. En dan weer "THUIS""komen in het vakantie paradijs "Loka Residence". Onvergetelijk…….

(17) Gitte en Sybren
Sat, 12 November 2011 12:00:00 +0000

Gitte en Sybren 12-11-2011

Toen wij de villa op internet zagen wisten we gelijk dat we er naar toe wilden. De villa was nog maar voor 6 dagen beschikbaar. Meteen geboekt. Ook al hadden we twijfels of het niet te groot was voor 2 personen (achteraf helemaal prima). De ochtend na aankomst zagen we dat de werkelijkheid nog mooier was dan de foto's op internet. Wat een mooi huis en een prachtige omgeving. En wat een geweldige service van het personeel. We hebben heerlijk gegeten en wilde eigenlijk niet weg om een uitstapje te maken. Zo heerlijk was het om in de villa te zijn. De rest van de vakantie zijn we nog in Ubud, Seminyak en Sanur geweest maar Villa Loka Residence was toch het mooiste deel van onze vakantie. Een prachtig huis in een authentieke omgeving en je wordt op en top verwend. Een aanrader voor iedereen!

(16) Jan van Rooij
Wed, 2 November 2011 12:00:00 +0000

Jan van Rooij 2-11-2011

Samen met vrienden waren wij in oktober 2011 te gast op de villa. Voor ons was het tweede keer en dus was het voor ons een soort thuiskomst en een weerzien met Samie, Made, Putu en Manis. Er was gelukkig niets veranderd. Het zag er nog allemaal even prachtig uit en we werden weer net zo vertroeteld als twee jaar geleden. Niet alleen van de rust, maar ook van alles wat te zien is. De eendenhoeders waren weer terug en er waren nog meer kleine ceremonies op het strand dan de vorige keer. We hebben er alle vier van genoten.
De meeste indruk maakte toch wel de grote tempelceremonie waarvoor Samie ons opmerkzaam maakte. Werkelijk duizenden traditioneel geklede Balinezen kwamen vanuit de bergen naar hun tempel op het strand in de buurt van Lovina . De meeste te voet: in een onafgebroken stoet. Met hun gamelans, met hun offers. Prachtig! En zonder toeristen; alleen wij vieren keken toe, liepen rond en keken onze ogen uit. We zouden elk jaar wel willen…

(15) Leo van Berkel
Sat, 8 October 2011 12:00:00 +0000

Leo van Berkel 8-10-2011

Wij, 2 getrouwde stellen, hebben voor 3 weken mogen verblijven in deze super-de-luxe villa. De villa is erg mooi ingericht en past heel mooi in de omgeving waarin hij ligt. Als je bij ochtendgloren opstaat dan kun je de lokale bevolking waarnemen bij hun werkzaamheden. Werken in de dessa of vissen op zee alles gebeurd om de villa heen. Zes of zeven sterren zouden op zijn plaats zijn als die norm werd gehanteerd. Ook uitstapjes zijn vanuit de villa goed te doen. Voorbeelden zijn, de vlindertuin van Tabanan, het Nationale park in het westen, de oudste bevolking van Balie het Balie-Aga volk met zijn speciale begrafenisrituelen, de tocht door de rijstvelden met Putu en zeker niet te vergeten het snorkelen en duiken met Doni bij het herten-eiland. Voor diegenen die van wat spanning en een klein gokje houden is ook een bezoek aan (illegale) hanengevechten een aanrader. De staf van de villa zorgt ervoor dat je eigenlijk helemaal niet weg wilt om ergens te gaan eten of stappen. Je wordt in de watten gelegd en niets is teveel. Een massage of pedicurebehandeling alles kan. Complimenten aan Niek en Barbara maar zeker niet te vergeten de staf Samie, Madé, Putu en Manis. Jullie leveren een topproduct!

(14) Yvonne Knol
Mon, 20 June 2011 12:00:00 +0000

Yvonne Knol 20-6-2011

We zijn nu alweer 4 dagen thuis na 2,5 week in jullie fantastische villa te mogen verblijven. Het was helemaal af. Normaal gaan wij meestal in hotels, maar dit was zoveel beter, eigenlijk een all inclusief privé hotel. Made en Samie hebben ons echt heel goed verzorgt met heerlijk eten, de was (we kwamen met schone kleding thuis kon meteen weer de kast in) en het schoonmaken van het huis. We willen ook Arie en Jeanne bedanken, zij hebben samen met onze kinderen een geweldige Balinese avond georganiseerd in de tuin van onze villa, compleet met een 12 persoons gamelan orkest en danseressen, en na afloop een uitgebreide barbecue, dit ter ere van ons 25-jarig huwelijks jubileum. Kortom: De beste vakantie ooit!

Groetjes Yvonne, John,Collin,Daphne en Kevin

(13) Jack Zandt
Fri, 29 April 2011 12:00:00 +0000

Jack Zandt 29-4-2011

Wij zijn van 7 tot 16 april in Loka Residence geweest. Het huis was nog mooier en completer dan we hadden verwacht. Ruime slaapkamers, een fantastische tuin, een geweldig zwembad en een mooie ligging aan zee. Een plek om volkomen tot rust te komen. De staf was geweldig en de dames hebben ons met regelmaat verwend met fijne lunches en diners. Ook de massage van Sami is aan te bevelen. De locatie ligt gunstig voor het maken van uitstapjes en dat hebben we met regelmaat gedaan. Vanuit het zuiden van Bali kost dat veel meer tijd.

Met vriendelijke groet,

Jack zandt

(12) Arnold & Tine van Verseveld
Sun, 17 April 2011 12:00:00 +0000

Arnold & Tine van Verseveld 17-4-2011

Echt Vakantie!!!

Loka Residence is in werkelijkheid nog fraaier dan de website doet vermoeden. Dit is echt vakantie in een villa die alles daartoe in zich heeft. Vanaf de eerste minuut hebben wij met onze vrienden Bert & Annemarie genoten van de plek, de villa, de geweldige staf en de maar niet aflatende verwennerijen en verzorging. Samie, Made, Putu en Manis zullen wij niet snel vergeten. Alles is er prachtig, maar zij maken voor een groot deel het verblijf in Loka Residence tot een feest dat GENIETEN heet! Zeker de kookkunst van Samie en Made hebben onze regelmatig gemasseerde lijven (door Samie) dagelijks culinair gestreeld.

De directe omgeving van de Villa is gelukkig nog weinig toeristisch en het dagelijkse leven van de gewone hard werkende Balinese bevolking (boeren en vissers) speelt zich voor en achter de villa's die hier aan de zee staan af. Vanuit de villa kunnen prachtige excursies worden gemaakt, vooral de bijzondere wandeling door de sawa’s met Putu en de gastvrijheid van zijn vrouw Ria, willen wij graag aanbevelen. Made - de chauffeur - weet je overal waar je wenst te brengen.

Terug in de villa is het gewoon weer 'thuiskomen'. Heerlijk zwembad met een goed boek op één van de ligstoelen (met of zonder Bintang)... en dan dat uitzicht... de tuin... één groot levend schilderij, waarin de beelden de sfeer en rust bevestigen.

Niek & Barbara... jullie hebben een heerlijke plek. Fijn dat jullie andere Bali liefhebbers er op deze wijze van mee laten GENIETEN!

Dat komen wij zeker nog een keer doen.

Groet van Arnold & Tine en Bert & Annemarie

(11) Guido Theunissen
Thu, 17 February 2011 12:00:00 +0000

Theunissen Guido 17-2-2011

Beste allemaal,

Dit was voor ons de eerste keer dat we een "Villa" huurden, en dit is voor de 100% meegevallen op alle gebied, jullie hebben een super concept ! Nogmaals dank aan het personeel dat ons echt wel verwend heeft

Guido, Lili , Dirk en Ingrid

(10) Mario Tolhuisen
Sun, 30 January 2011 12:00:00 +0000

Mario Tolhuisen 30-1-2011

Tien dagen in Loka Residence ... en die dagen zijn werkelijk omgevlogen! Vanaf aankomst tot vertrek hebben we ons ontzettend vermaakt. De mooie omgeving, het prachtige huis, de voortreffelijke kookkunst van Samie en Made, Putu die zo trots is op "zijn" tuin en Manis die 's nachts een oogje in het zeil houd. Zij maakten dit verblijf helemaal compleet. Hierbij is het gezegde "als God in Frankrijk" een grote fout; het MOET écht zijn: "als God op Bali".

Dank voor een fantastisch verblijf in Loka Residence!

Edie, Helmar, John, Lisette en Mario