De Villa

Vanaf het terras van Loka Residence kijkt u uit over de Bali zee. Bij helder weer kunt u in het westen de vulkanen van het Indonesische eiland Java zien. Het achterland kenmerkt zich door rijstvelden, druivenvelden en veel groene vegetatie die geleidelijk wordt opgenomen in het bergachtige landschap.

Deze villa bezit alles om uw verblijf op Bali tot één groot feest te maken. Als u s ‘morgens uit uw slaapkamer het terras opstapt en langs de waterspuwende boeddha’s naar de zee kijkt ziet u, met een beetje geluk, de dolfijnen uit het water omhoog springen. Wat u zeker zult zien is de man die zijn honderden eenden over het strand naar de rijstvelden toe brengt. Iedere ochtend op hetzelfde tijdstip.

Het huis is van alle gemakken voorzien, heeft 5 slaapkamers met 5 badkamers. De villa wordt altijd verhuurd inclusief bijhuis. Proef het dagelijkse leven van de Balinees door gewoon eens de desa in te lopen. Zie hoe men zijn land bewerkt, de kinderen naar school gaan of tussen de rijstvelden spelen, de karbouwen in het water verkoeling zoeken. Dit alles tegen de achtergrond van de machtige vulkanen. Een ceremonie meemaken? Geen punt. De meest gebruikte tempel van de desa is praktisch onze naaste buur. Dit is allemaal op loopafstand. Rijd ook eens de bergen in en ontdek de tempels, werkplaatsen van houtbewerkers en steenhouwers. Stap rustig een werkplaats binnen. Men is er trots op om zijn werk te laten zien. Geniet van de prachtig sawa’s, de watervallen en de apen. Of bezoek het dichtbij gelegen tempelcomplex Air Panas. Neem Uw badkleding mee om te genieten van de warmwaterbronnen.